Мајкл Даглас и Мишел Фајфер у наставку Марвелове франшизе "Антмен и Оса: Квантуманија

Наставак Марвелове франшизе, острварење "Антмен и Оса: Квантуманија" наћи ће се биоскопима широм Србије од 16. фебруара, најавили су дистрибутери.
е
Фото: Youtube Printscreen

Суперхерој Марвеловог стрипа Антмен 2015. године добио је свој први филм, а Пејтон Рид поново преузима редитељску палицу и у најновијим наставку о суперхероју Антмену бележи почетак 5. фазе обједињеног Марвеловог универзума.

Глумац Пол Рад у улози главног лика Скота Ланга, као и Еванђелин Лили, Мајкла Дагласа и Мишел Фајфер понављају своје улоге из предходна два дела, док су потпуно нова лица филма глумци Кетрин Њутон, Џонатан Мејџорс у улози Канга Освајача, као и чувени холивудски глумац Бил Мареј 

Суперхеројски тандем Скот Ланг и Хоуп враћају се како би наставили своје авантуре као Антмен и Оса.

Заједно са својим породицама изненада се налазе у ситуацији истраживања Квантне области када се у интеракцији са новим чудним створењима упуштају у авантуру која ће их гурнути изван граница онога што су замишљали као могуће.

Редитељ Рид истиче како су у првом делу филма само представили идеју Квантне области,  и још нешто више уронили у њу у наредном наставку:

"Очигледано је да на многа питања нисмо дали одговоре. Желели смо да кренемо у другом правцу  и да направимо епски филм где се највећи део радње дешава у Квантној области." рекао је Рид додајући да је "било занимљиво јер су предходни филмови смештени у Сан Франциску, док смо овде створили невероватно сложен тзв. субатомски свет, као и окружење и екосистем и бића која настањују тај свет"  истакао је он.

"Антмен" слови за један од најкомичнијих Марвелових остварења, а својим трећим наставком "Антмен и Оса: Квантуманија" продубљује неке старе односе, као што је веза између главног лика Скота Ланга и његове ћерке Кеси (Kathryn Newton), допуњујући сада причу и са неким новим ликовима.

Ћерка Кеси је сада одрасла, има страст ка науци и технологији, а посебно у погледу квантне области. Њена знатижеља одводи целу породицу ка неочекиваном субатомском свету, где се сусрећу са чудним новим створењима. У новом свету налазе се и нови ликови као што је Лорд Крајлер кога игра Бил Мареј.

Први филм "Антмен", о суперхероју који управља армијом мрава, премијерно је приказан у домаћим биоскопима 2015. године. Три године након тога уследио је други део франшизе "Антмен и Оса", а од 16. фебруара ове године премијерно ће бити приказан трећи део авантуре. 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести