МАЛКОВИЧ: Друга сезона серије "Азбука нашег живота" доноси ИСТИНИТЕ ДОГАЂАЈЕ

БЕОГРАД: Гост нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор био је глумац Јадран Малкович који је говорио о својој улози у другој сезони серије "Азбука нашег живота".
TANJUG/JADRANKA ILIĆ
Фото: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Малкович је рекао да је део ствари које се дешавају у наставку серије директно повезан са одлукама и стварима које су се десиле у првој сезони.

"Има ту и нових дешавања које стварају велику тензију, које немају везу са тим", додао је Малкович.

Према његовим речима, у другој сезони његов лик Уроша започиње нови породични живот, јер поред двоје одрасле деце има малу бебу.

"Нова ситуација је да почиње све из почетка, као да је сео у времеплов и вратио се тридесетак година назад. То носи само по себи изазове", рекао је глумац.

Малкович је додао да "многе ствари које се дешавају Урошу у другој сезони немају директне везе са његовим одлукама, једноставно нашао се у њима".

"У првој сезони већина ствари је директно повезано са тиме као се понашао. У другој се дефинитивно окреће више породици и пријатељима и површне ствари које су га водиле више нису релевантне", навео је Малкович.

Према његовим речима, у Урошевом животу "ситуације је заиста озбиљна на више фронтова", у личном животу и на пословном плану, и "у овом периоду се ради о животу и смрти".

Малкович је оценио да ће гледаоце привући другој сезони то што су и даље искрени о томе шта причају, и што то раде "са пуно душе и уно срца".

"Све што смо приказали у другој сезони су истинити догађаји. То су ствари које се дешавају нажалост свакодневно ", навео је Малкович.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести