Миодраг Радоњић: Било је изузетно захтевних сцена у Јужном ветру

БЕОГРАД: Гост нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор био је глумац Миодраг Радоњић који је говорио о раду на новој сезони серије "Јужни ветар".
Танјуг/Јадранка Илић/Миодраг Радоњић
Фото: Танјуг/Јадранка Илић/Миодраг Радоњић

Радоњић је рекао да ће се у почетних неколико епизода његов лик Баћа наставити на претходне серијале "Јужног ветра" - "биће шармантан, духовит и позитивно луд".

"Како одмиче серија он ће доживљавати промене које ће се манифестовати у његовом понашању и односу са другим, њему блиским људима. Почеће да осећа озбиљније последице досадашњег живота", рекао је глумац.

Радоњић је рекао да је у раду на "Јужном ветру" било физички изузетно захтевних сцена, попут јурњаве колима коју је било немогуће извести без глумаца, само са каскадерима.

Према његовим речима, из кола која се крећу шездесетак километара на сат глумци су се извијали кроз прозор, и пуцали назад на људе који јуре њихове ликове.

"То је било реално доста ризично. Ми смо пристали на то, били смо свесни да постоји граница докле треба да се извијеш, да не испаднеш напоље. Имали смо (људе) из технике који те држе за ноге", присетио се глумац.

У новој сезони "Јужног ветра" српски глумци су имали прилику да играју са неким холивудским глумцима, а Радоњић је истакао да су то "велики професионалци, који тачно знају свој задатак."  Радоњић са америчким колегама није имао сцене, јер су припадали причи која се не судара са њиховом директно, пошто су били "нека врста агената из иностранства".

"Али смо неколико пута проводили време заједно, ишли на вечери и приватно се дружили и заиста су јако пријатни, нормални људи без обзира на свој статус", истакао је Радоњић.

Глумац је приметио да се некад људи разочарају када га лично упознају и схвате да није "тако духовит и занимљив као лик из серије".

"Свакако се изненаде. Очекују да сам приватно ближи и сличнији Баћи него што сам самом себи", насмејао се Радоњић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести