НЕЋЕ ГА АМЕРИКАНЦИ, АЛИ ИМА КО ХОЋЕ Остао без улоге у „Белом лотусу“, па сад „мора“ да ГЛУМИ цара! Биковић у новом руско-кинеском пројекту, снимање „ЦРВЕНЕ СВИЛЕ“ креће за који дан (ФОТО)

Милош Биковић је остао без улоге у серији "Бели лотос" за коју је био потписао уговор са "Нетфликсом", али му не недостаје нових пројеката.
b
Фото: Printscreen/Instagram/bikovic

Напротив, српски глумац ће, за који дан, почети да снима филм "Црвена свила" у Кини и Русији.

Играћу руског царског агента који ради за Комунистичку партију, а заправо покушава да помогне одбеглим Кинезима, казао је Милош новинарима који су присуствовали уручењу награда у Београдском драмском позоришту.

Биковић је добитник признања "Тајтана Лукјанова", које носи име по првакињи овог театра и једној од наших највећих глумица. Примивши награду, он је подсетио да су Лукјанову красили кроткост и љупкост, особине које су плодови доброте.

Али, доброта је занемарена, а доброта је, заправо, највећа вредност коју човек може да поседује, самим тим и уметник. Из ње касније иде и креативност, и сви остали дарови. Мислим да је доброта оно што нам сада највише недостаје, изјавио је Милош.

 

Он се радује новом пројекту и каже да га је одабрао уверен да сценарио и поверена му улога одговарају његовом глумачком сензибилитету.

Дневник/Лепа и срећна

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести