Објављен први трејлер за нови филм Квентина Тарантина

БЕОГРАД: Овог лета у биоскопе стиже девети филм славног Квентина Тарантина - "Било једном...у Холивуду", а први наговештај o радњи пружа управо објављени трејлер.
e
Фото: Youtube Printscreen

На сценарију за овај филм Тарантино је радио пуних пет година и окупио је импозантну глумачку екипу, коју предводе Бред Пит, Леонардо ди Каприо и Маргот Роби.

Осим њих у филму се појављују и добитник награде Оскар Ал Паћино, Брус Дерн, Тим Рот, Тимоти Олифант, Курт Русел, Дакота Фенинг, Дамиан Луис, Лук Пери, Емил Хирш, Џејмс Марсден, Мајкл Медсен и многи други. 

Ово је уједно и последња филмска улога недавног преминулог глумца Лука Перија. 

Продукцију филма потписују Давид Хејман, Шенон Мекинтош и Тарантино, а извршна продуценткиња је Џорџиа Касандес.

Иначе, Леонардо Ди Каприо и Маргот Роби заједно су већ глумили у филму "Вук са Вол Стрита", док је ово први филмски наслов у коме ће заједно играти Пит и Ди Каприо чију је сарадњу Тарантино је описао као "најузбудљивији глумачки тандем после Роберта Редфорда и Пола Њумена".

"Било једном… у Холивуду" је прича о једном глумцу и његовом двојнику који крећу на пут како би пронашли своје место под сунцем у филмској индустрији. 

Њихово путовање одвија се на врхунцу хипи Холивуда, давне 1969. године у Лос Анђелесу.

Рик Далтон (Леонардо Ди Каприо), бивша звезда вестерн ТВ серије, и његов дугогодишњи двојник Клиф Бут (Бред Пит) у време задњих трзаја златног Холивуда боре се за свој успех у светској престоници филмске индустрије коју више не препознају.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести