Отварање Drive in биоскопа на Ади заказано за 23. јун

БЕОГРАД: Иако је у више наврата неповољна метеоролошка ситуација одложила отварање Drive in биоскопа на Ади Циганлији, биоскоп на отвореном почеће са радом 23. јуна у 21 час.
њ
Фото: pixabay.com

Како је и провобитно планирано, као асоцијација на Холивуд, биоскоп ће отворити филм славног редитеља Квентина Тарантина “Било једном у Холивуду”.

На платну димензија 12 пута 6 метара и 4к пројектором са 33 хиљаде лумена у првој филмској пројекцији на отвореном, биће Леонардо ди Каприо, Бред Пит и Марго Роби у филму који описује авантуру глумца Рика Далтона и његовог дублера Клифа Бута који покушавају да пронађу своје место под Сунцем у филмској индустрији далеке 1969. године у Лос Анђелесу.

Посетиоци ће првих месеца дана од 23. јуна до 23. јула моћи да уживају у бесплатним филмским пројекцијама, а првих седам дана бесплатне пројекције филмова биће сваке вечери.

Након тога дани резервисани за бесплатан филм биће среда, четвртак, петак, субота и недеља.

Резервација карата за Drive in врши се преко сајта Комбанк Дворане где се може наћи и цео филмски репертоар.

Неопходно је да се резервација одштампа, што је уједно улазница за филм, простор ће сваке вечери за посетиоце бити отворен сат времена пре почетка филма, а резервација је неопходна.

Фестивал Француског филма који ће бити одржан у биоскопу на Ади од 24. до 27. јуна посебно ће обрадовати и оне који воле да уживају у филму под ведрим небом, али ван својих аутомобила.

Током 4 дана трајања фестивала посетиоцима ће бити омогућено да филмове, такође гледају и у импровизованим биоскопским столицама са обавезним размаком, а улаз је бесплатан.

И док ће у току трајања фестивала, за место на паркингу бити потребна резервација, љубитељима француске кинематографије који желе да уживају у делу Open air биоскопа саветује се да дођу раније и заузму своје место „под звездама“.

Капацитет је 500 места, а резервација није потребна.
Уколико пак дође до кише, пројекције француског филма биће премештене у Комбанк Дворану.

Улаз ће бити слободан, а максималан број је 500 посетилаца.

Drive in биоскоп на Ади настао је у сарадњи Града Београда и Комбанк Дворане.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести