"Паклене улице" се настављају

БЕОГРАД: У четвртак 1. августа у 20 часова у Комбанк дворани биће премијерно приказан наставак акционе франшизе "Паклене улице - Хобс и Шо".
paklene ulice, promo
Фото: promo

Након осам филмова серијала "Паклене улице" који су зарадили скоро пет милијарди долара широм света, ова франшиза добила је нови концепт, изузев што две главне улоге и даље играју Двејн Џонсон и Џејсон Стетам. У новом филму, наиме, Џонсон игра Лука Хобса а Стетам игра Декарда Шоуа.

Откад су се представник закона, крупни Хобс (Двејн Џонсон), одани агент тајне америчке дипломатске службе и одметник који има проблеме са законом Шо (Џејсон Стетам), бивши оперативац елитних јединица британске војске, први пут упознали у филму "Паклене улице" (2015), њих двојица не престају да размењују увреде и тешке ударце у покушајима да савладају један другога. 

У тренутку када се унапређени, сајбер-генетски анархиста Брикстон (Идрис Елба) докопао тајне биолошке претње која може да збрише човечанство заувек, те ангажује бриљантног, неустрашивог и несташног МИ6 агента (Ванеса Кирби), која је заправо сестра Декарда Шоа, два заклета непријатеља Хобс и Шо мораће да се удруже како би савладали јединог човека који је можда опаснији од њих двојице.

Филм "Хобс и Соу" отвара ново поглавље у серијалу "Паклене улице" за публику која воли акционе филмове.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести