Пет премијера сваке недеље на Moj OFF

БЕОГРАД: Кућни биоскоп Мој ОFF почиње са радом од 11. априла и биће доступан током целе године, а сваке недеље на репертоару ће бити и до пет нових премијерних наслова.
kokice
Фото: pixabay.com

Прве недеље Моj  ОFF платформе, осим свих филмова који су приказани на првом Онлине филмском фестивалу, наћи ће се и светска онлајн премијера документарног филма „Лијам Галагер: Као што је било” о славном фронтмену групе „Оејзис“, као и регионална онлине премијера филма „Звиждачи” који је номинован за Златну палму на фестивалу у Кану, филм о коме цела Европа прича, а који је код нас имао само једно фестивалско приказивање.

Коначно ће бити доступан онлајн и филм “Портрет даме у ватри” добитник Сребрне палме за најбољи сценарио, приказан на Мерлинка филмском фестивалу, као и „Едерлези Рисинг” редитеља Лазара Бодроже.

Сваке недеље на Мој ОFF платформи биће доступна два нова дечија филма, те се током прве недеље рада платформе могу преузети наслови приказани на последња два дечија фестивала КИДС ФЕСТ - синхронизовани филм „Аилово путовање”, о опстанку малог дивљег јелена у срцу Лапoније, као и остварење "Еспен у свету планинског краља" о сиромашном момку који, заједно са својом браћом бива увучен у опасну загонетку.

Сваки филм у оквиру најновије Премиум Видео на Захтев (ПВОД) платформе, коју је покренула дистрибутерска кућа MCF MegaCom Филм у сарадњи са Комбанк Двораном, мултиплеkc биоскопом CineGrand и биоскопом Вилин Град, моћи ће да се преузме по цени од 109 динара, на период од 24х, а током изолације понедељком и четвртком, у циљу подршке акције #ОСТАНИКОДКУЋЕ, посетиоци ће моћи и бесплатно да погледају по један актуелан фестивалски наслов.

Међу филмова који ће два пута недељно, понедељком и четвртком бити бесплатни, нашао се и филм израелског редитеља Надава Лапида "Синоними" овенчаног Златним медведом на прошлогодишњем Берлиналу, као и наградом критике ФИПРЕСЦИ, а домаћа публика могла је да га погледа на Фестивалу ауторског филма(ФАФ), као и награђивани мађарски филм “Сутон”, добитник ФИПРЕСЦИ награде у Венецији.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести