Нетфликс објавио први трејлер за серију “Љубав, смрт и роботи”

Нетфликс је објавио први трејлер и постер за серију “Љубав, смрт и роботи” (“Love, Death & Robots”), коју потписују Тим Милер и Дејвид Финчер, пише Босонога.
r
Фото: Youtube Printscreen

Реч је о анимираној серији за одрасле, која ће обухватити широк дијапазон прича, од научне фантастике и фантазије до хорора и комедије, а представиће и различите формате анимација, од традиционалног 2D-а до фотореалистичног 3D-а.

Истраживаће теме расизма, владе, рат, слободне воље и лјудске природе. Сваки сегмент од њих укупно 18 трајаће од 5 до 15 минута, а реализоваће ће их различити тимови филмаџија из целог света.

“Љубав, смрт и роботи” је пројект из снова, он комбинује моју љубав према анимацији и невероватним причама. Поноћни филмови, стрипови, књиге и часописи фантастичне фикције инспиришу ме деценијама уназад, али су маргинализовани заједно са културом гикова и штребера, којој сам и ја припадао. Јако сам узбуђен што се креативни амбијент коначно променио у тој мери, да анимација с темама за одрасле постане део ширег културног амбијента”, рекао је Милер.

Серија ће бити премијерно приказана на Нетфликсу 15. марта.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести