Поново одложено отварање Drive in биоскопа на Ади

БЕОГРАД: Планирано отварање Drive in биоскопа на Ади уз филм “Било једном у Холивуду” се поново отказује због најављених неповољних временских услова, док ће нови термин приказивања пројекције у биоскопу на отвореном, како поручују организатори, бити саопштен благовремено.
kokice
Фото: pixabay.com

Ипак, биоскоп ће због најаве побољшања временских услова у наредним данима, наставити да ради, те ће по плану од 24. до 27. јуна у комбинацији Drive in и Open air биоскопа на Ади бити одржан Фестивал француског филма.

Уколико пак дође до кише за време трајања фестивала, пројекције француског филма биће премештене у Комбанк Дворану.

Улаз ће бити слободан, а максималан број је 500 посетилаца.

Подсетимо, током трајања Фестивала француског филма за место на паркингу је неопходна резервација, док се за део на отвореном саветује долазак раније, ради заузимања бесплатног места "под звездама".

Након завршетка фестивала, биоскоп на отвореном ће наставити са редовним репертоаром, који ће бити истакнут на страници Комбанк Дворане, а како је и планирано, посетиоци ће првих месеца дана моћи да уживају у бесплатним филмским пројекцијама.

Првих седам дана бесплатне пројекције филмова биће сваке вечери, а након тога дани резервисани за бесплатан филм биће среда, четвртак, петак, субота и недеља.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести