Радоњић: Ритам акционог трилера за "Јужни ветар: Убрзање"

БЕОГРАД: Гост нове епизоде видео серијала "Тањуг Рефлектор" био је глумац Миодраг Радоњић који открива да је ритам акционог трилера главни адут филма "Јужни ветар: Убрзање".
radonjic
Фото: Youtube Printscreen

Миодраг Радоњић се нашао у изванредној глумачкој подели филма "Јужни ветар: Убрзање" чија се премијера очекује ускоро, а коју предводи Милош Биковић.

Популарни глумац наглашава да ће филм одушевити публику јер има нарацију причу која ће се убрзати као што сам наслов филма сугерише.

"Тај ритам филма у којем има много ''залетања'' али места за рекапитулацију виђеног је нешто ново у нашој кинематографији. Сигуран сам да ће публика уживати у феноменалном путовању које је осмислио редитељ филма Милош Аврамовић", казао је Радоњић.

Како каже његов лик Баћа спуштаће својим доскочицама и шалама тензију у филму.

"На тај начин ће доживети цомиц релиеф моменат. Баћа на моменте разбија драму на његов препознатљив начин" казао је Радоњић.

Искуство играња у представи "Балл" Београдског драмског позоришта је за Радоњића од непроцењиве важности.

"Редитељ представе Диего Де Бреа нам ј открио сасвим нови приступ у којем често заједно са глумцима открива решења које смо на крају имплементирали у представу", истакао је глумац.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести