Рибља Чорба, Аеродром и ЈУ Група на Beer Festu

БЕОГРАД: Овогодишњи 16. Белграде Beer Fest , који ће бити одржан од 15. до 19. августа, прве вечери понудиће музички спектакл за све посетиоце на Ушћу.
riblja corba
Фото: Dnevnik.rs

Концерт једног од највећих српских и регионалних бендова, Рибље Чорбе биће увод у петодневно уживање у музици, пиву и бројним другим садржајима на највећем фестивалу у Југоисточној Европи. 

Поводом јубилеја и концерта на Ушћу, басиста Рибље чорбе Миша Алексић најављује рођендансо славље у оквиру програма фестивала. 

"Рибља чорба је прошле године на Белграде Beer Fest у започела обележавање 40 година постојања, а прави рођендан биће 15. августа када ћемо направити велику журку на Beer Fest у са сет листом састављеном од култних песама бенда. Дакле, не пропустите 40-ти рођендан Рибље чорбе на Beer Fest у", казао је Алексић.

За добру атмосферу на почетку првог дана фестивала, пре изласка Рибље Чорбе на бину, побринуће се гости из Хрватске - рок бенд Аеродром, предвођен сјајним музичарем Јурицом Пађеном. 

"Наступали смо пре осам година и веселимо се новом сусрету са београдском публиком. Свираћемо наше највеће хитове "Стави праву ствар", "Обична љубавна пјесма", "Fratello", "24 сата", као и неке од песама других великих бендова са којима сам свирао. Уједно, то ће бити и најава сета песама са првих пет албума Аеродрома", најављује Јурица Пађен.

Открива екслузивно да ових дана излази и њихов нови сингл под називом "Титаник" за који су снимили и видео, који је потпуно другачији, јер је заправо први спот са елементима хорора на љубавну песму, на овим просторима.

Најдуговечнији бенд у историји домаће рок музике, YУ група, наступиће у петак, 17. августа.

"Мало је фестивала који код музичара покрену толико узбуђење као што је наступ на Beer Fest у. Број људи пред којима свирамо као и сјајна организација и техничка подршка су микс који покрене навалу адреналина код нас музичара. Ове године се по седми пут пењемо на бину Beer Fest а и опет иста жеља да се ори Ушће. YУ Група ће и ове године затрести поред Саве и Дунава", најављује Петар Јелић. 

Љубитељи београдског бенда Канда, Коџа и Небојша биће у прилици да уживају у одличној свирци у суботу 18. августа на Алтернативе стаге-у. 

"Драго нам је што после четири године поново наступамо на Beer Festу, очекујемо савршен летњи дан, публику расположену за плес и његова исцелитељска дејства, а очекујем и да ми будемо на висини задатка са уобичајеним репертоаром старих, нових и будућих хитова", поручује гитариста бенда Ненад Пејовић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести