Роберт Дауни Џуниор се враћа као Ајронмен у "Црној удовици"

Роберт Дауни Џуниор спреман је још једном обући своје метално одело и поновити улогу Ајронмена у новом филму "Црна удовица", преноси Кликс.
4
Фото: Youtube Printscreen

Дауни је последњи пут виђен у филму "Осветници: Крај игре" у којем су погинули и Ајронмен и Сцарлет Јохансон у улози Црне удовице заустављајући Таноса да уништи универзум.

Међутим, Марвелови фанови ће имати последњу прилику да се опросте од свог вољеног лика, јер ће се Роберт Дауни појавити у филму који је посвећен Црној удовици и догађајима који су се одиграли раније.  Још увијек нису познати детаљи о улози овог америчког глумца.

Дауни је прошле седмице добио награду Сатурн и то у категорији за најбољег глумца у филмовима или серијама научне фантастике или хорора. Такођер, важно је нагласити да је "Крај игре" освојио шест победа из 14 номинација.

Награђени су и остали филмови из Марвелове франшизе, а Зендаја је освојила награду за најбољу глумицу за своју улогу Емџеј у филму "Спајдермен: Далеко од куће".

Цате Шортланд, која је режирала драму "Лор", биће режисерка "Црне удовице" која ће у биоскопе стиже у мају следеће године.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести