Шести филм о Терминатору стиже у биоскопе почетком новембра

ЛОС АНЂЕЛЕС: Шести филм из киборг франшизе "Терминатор" у америчке биоскопе стиже 1. новембра, а уз Арнолда Шварценегера, који ће поново испунити обећање дато 1984. године реченицом "I'll be back" (Вратићу се), на велика платна враћа се и Сара Конор коју глуми Линда Хамилтон.
terminator
Фото: Youtube Printscreen

Шварценегер се враћа у шестом филму франшизе о Терминатору, која га је прославила, а "Terminator: Dark Fate" директни је наставак филма "Terminator 2: Judgement Day" и радњом потпуно игнорише комерцијално неуспеле наставке 3, 4 и 5.

Шести филм - "Terminator: Dark Fate" продуцирали су Џејмс Камерон и Дејвид Елисон, редитељ филма је Тим Милер којег памтимо по филму "Deadpool", док сценарио потписује Дејвид Гојер.

Дани Рамос коју игра Наталија Рејес живи сасвим обичним животом у Мексико Ситију с оцем и братом. Смртоносни нови Terminator Rev-9, у тумачењу Габријела Луне, путује натраг кроз време како би је прогонио и на крају убио. Њено преживљавање зависи од тога хоће ли се удружити с два ратника: Грејс и супер војником из будућности Саром Конор. Како Rev-9 уништава све и свакога на свом путу смрти, тројка ће на крају бити суочена са Т-800 из прошлости, којег глуми Шварценегер, а који це бити њихова последња нада, преноси портал Klix.ba.

Прошло је 35 година од приказивања првог "Терминатора", а у новом наставку гледамо легенде које су га учиниле култним. Лик Линде Хамилтон окосница је свих промотивних активности везаних за нови наставак франшизе и продуценти озбиљно рачунају на Сару, с обзиром на то да се није појављивала у поменутим, неуспешним наставцима: "Терминатор 3: Rise of the Machines" (2003), "Terminator Salvation" (2009) и "Terminator Genisys" (2015).

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести