Том Хенкс као човек звани Ото

Да ли и ви у комшилуку имате особу која је стално намргођена и увек поставља нека своја правила? Од данас имате једног таквог комшију по имену Ото у вашем најближем биоскопу.
e
Фото: Youtube Printscreen

Реч је о филму „Човек по имену Ото„, екранизацији романа који је био међу најпопуларнијима на свету. Бестселер „Човек по имену Уве„ шведског аутора Фредрика Бакмана је до сада продат у више од три милиона примерака, већ је имао екранизацију у земљи порекла, а сада јој је на трагу и Холивуд, који је за главну улогу у филму изабрао чувеног глумца.

Као мрзовољни Ото, двоструки оскаровац Том Хенкс добио је најпозитивније могуће коментаре публике, не баш и критике за целокупно остварење гунђала које своје дане проводи наметањем реда и правила у комшилуку - од рециклирања, па све до паркирања. Губитак супруге му сваки дан све више смањује вољу за животом, међутим, долазак једне живописне младе породице преокренуће ствари у комшилуку.

Хенкс је оставио свој печат и као продуцент филма, а и као супружник, односно родитељ, јер му се у филму придружују два члана породице - син Труман, у својој првој озбиљнијој улози (игра Отоа у млађим данима), а Хенксова супруга Рита Вилсон учествовала је као певачица и коауторка текста главне музичке теме филма - песме „Til You’re Home”.

        И. Б.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести