Златна малина: За најгорег глумца номиновани Деп, Траволта и - Доналд Трамп

Објављене су номинације за Златну малину, награду за која се додељује за најгора филмска остварења, а овогодишњу листу са шест номинација предводе филмови „Холмс и Вотсон“ и „Готи“, пише Радио Сарајево.
t
Фото: Youtube Printscreen

Занимљивост овогодишње додјле је да је амерички предсједник Доналд Трамп, који се појавио у документарним филмовима „Смрт нације“ и „Фаренхајт 11/9“, номинован за најгорег глумца.

Поред њега, за најгорег глумаца номиновани су Џони Деп („Sherlock Gnomes“), Вил Ферел („Холмс и Вотсон“), Џон Траволта („Готи“) и Брус Вилис („Death Wish“).

Трампова супруга Меланија такође је номинована, и то за најгору споредну глумицу за архивске снимке коришћене у „Фаренхајту 11/9“.

За најгори филм номиновани су „Готи“, „The Happytime Murders“, „Холмс & Вотсон“, „Робин Худ“ и „Винчестер“.

За најгору глумицу номиноване су Џенифер Гарнер („Пеперминт“), Амбер Херд („Лондон Фиелдс“), Мелиса Мекарти („The Happytime Murders“ и „Life of the Party“), Хелен Мирен („Винчестер“) и Аманда Сејфред („The Clapper“).

Годишња додјела награда Златна малина у Лос Ангелесу одржава се дан пре додјеле Оскара. Једна награда најчешће кошта 4,97 долара и у облику је "малине величине лоптице за голф" која се налази на роли филма од 8 мм, а цела је наспрејана златном бојом.

 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести