Златну Малину добили Сија, Руди Ђулијани, Кејт Хадсон, Меди Зиглер...

Бивши градоначелник Њујорка и адвокат бившег председника Доналда Трампа Руди Ђулијани награђен Златном малином за најгорег глумца за улогу у филму контроверзног редитеља и глумца Саше Барона Коена, у коме је снимљен у компромитујућој сцени.
t
Фото: Youtube Printscreen

Златна малина је награда која се додељује за најгора филмска остварења дан уочи доделе Оскара, а ове године додељује се 41. пут.

Ђулијани је награђен за најгору споредну мушку улогу у новом филму о Борату, преноси Гардијан.

Ђулијани је изјавио да се ништа недолично није догодило у сцени у којој је, како је објаснио, само подврнуо мајицу глумици која је играла Боратову ћерку, иако критичари сматрају да је и само појављивање у филму Саше Барона Коена додатно урушило његов већ пољуљани углед.

Поред Ђулијанија, са три Златне малине је награђен контроверзни филм "Музика" који је режирала аустралијска кантауторка Сија.

Филм "Музика" се нашао на удару критика због коментара и приказа проблема аутистичних особа.

Сија се касније извинила због начина на који је представила аутистичну особу коју је интерпретирала америчка глумица Меди Зиглер, која је награђена за најгору споредну женску улогу.

За најгору главну женску улогу награђена је главна глумица у филму "Музика" Кејт Хадсон и Сија за најгору режију.

Златну малину за најгори римејк добио је филм Др Дулитл, са Робертом Даунијем Јуниором, а пољска романтична драма "365 дана" добитник је Златне малине за најгори сценарио.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести