Вечерас "Ноћ књиге"

БЕОГРАД: У књижарама "Делфи" и "Лагуниним" клубовима читалаца, данас ће, од 17 сати до поноћи, бити одржана 16. регионална "Ноћ књиге".
Knjige-NST
Фото: Dnevnik.rs, ilustracija

"Ноћ књиге" ће се одвијати на 54 локације у 27 градова у Србији и региону.

Регионални карактер манифестацији дају "Лагунини" клубови читалаца у Бањалуци, Тузли, Сарајеву, Подгорици и Никшићу.

У свим књижарама и клубовима гостоваће домаћи писци и гости из иностранства попут Ерленда Луа који ће од 18 сати потписивати своје књиге у књижари "Делфи" у СКЦ-у.

"Лагуна" је за "Ноћ књиге" припремила нове наслове и обезбедила специјалне попусте те ће тако читаоци моћи да купе књиге овог издавача са попустом од 25 одсто, за две књиге обезбеђен је попуст од 30 одсто, за три књиге 35 одсто, а за цетири и више попуст износи 40 одсто.

Ексклузивно у "Ноћи књиге" у продаји ће се наћи нови роман Тонија Парсонса из серијала о детективу Максу Вулфу - "Последња жртва", ту је и трећи роман из серијала "Онлајн Девојка" - "Онлајн девојка солира" Зои Саг.

Ауторка бестселер серијала о купохоличарки Софи Кинсела обрадовала је читаоце још једном књигом "Мој не тако савршени живот", "Том Гејтс - Изванредни изговори (и друге добре ствари)" Лиз Пишон наставак је вишеструко награђиваног серијала за школарце.

Ексклузива у "Ноћи књиге" је и роман "Симпатизер" Вијета Тан Нујена који је овенчан Пулицеровом наградом за 2016. годину, а по специјалној цени моћи ће да се купи и роман "Деобе" Добрице Ћосића.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести