Лагуна и Дневник дарују читаоце

Издавачка кућа „Лагуна” и „Дневник” дариваће понедељком, средом и петком читаоце нашег листа с две књиге. Двоје, који се данас први јаве на телефон 528-765 од 13 до 13.05 сати, и до сада нису добијали књиге током ове акције, добиће дело Агате Кристи „Једним прстом”, а моћи ће да га преузму у књижари „Делфи” у „Биг” шопинг центру (Сентандрејски пут 11).
knjiga freeimages
Фото: freeimages.com (Jean Scheijen)

 

Госпођица Марпл разоткрива необичан случај с анонимним писмима у Лимстоку.

Лимсток је месташце у којем се, као и свуда, крију понеке непријатне тајне. Хоће ли их талас анонимних писама изнети на светлост дана? Питање постаје много озбиљније после самоубиства госпође Симингтон – одмах пошто јој је стигло једно „отровно“ писмо. Госпођица Марпл сумња у закључак истражног судије да се покојница убила. Убрзо више нико ни у шта није сигуран, а тајне прете да постану смртоносне.

Агата Кристи је најобјављиванија ауторка свих времена. Једино Библија и Шекспиров опус премашују укупни тираж њених дела – продато их је милијарду на енглеском језику и још милијарду у преводу на стотину других језика. Већ у свом првенцу, насловљеном „Тајанствени догађај у Стајлсу“, створила је сада легендарног Херкула Поароа. Потом је у роману „Убиство у парохијском дому“ увела међу читалаштвом много вољену госпођицу Џејн Марпл.

Ј. В.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести