Амира Медуњанин 12, 13. и 15. новембра у Комбанк дворани

БЕОГРАД: Чувена уметница Амира Медуњанин одржаће три концерта 12, 13. и 15. новембра (20:30) у Комбанк дворани у Београду, уз ограничен број посетилаца и неопходно ношење маски.
a
Фото: Tanjug, video arhiva

Призната интерпретаторка севдалинки и традиционала светског гласа ће, на тај начин, поново приуштити престоничкој публици троструки доживљај који је приредила на истом месту, у октобру прошле године, када су сви концерти били распродати.

Пред концерте у српској престоници велика звезда wорлд-мусиц сцене каже да овај пут долази са мало другачијом поставком.

Сцену ћу поделити са Антониом Врбичким (хармоника), Атиллом Аксојем (гитара и саз), Зораном Мајсторовићем (гитара и оуд) и Риадом Гузином (бас гитара). Веома се радујем наступима у Београду, рекла је она..

Амира Медуњанин овим наступима наставља промоцију актуелног, прошлогодишњег албума Фор Хим Анд Хер, са 12 обрада класика Томе Здравковића и Силване Арменулић. Призната уметница је летњи период, испуњен фестивалима, искористила да представи ово издање концертима за памћење на новосадском Егзиту, у Бањалуци, Травнику, Јајцу, Никшићу, Тивту, Солину, Умагу, Задру, Зеници, Суботици, Тузли, Жепчу, Тешњу, Врсару, Подгорици, на Крку…

Пред Београд, следи јој холандска турнеја, од 24. октобра до 6. новембра.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести