Арсенал фест 10 у другом формату током лета

КРАГУЈЕВАЦ: Планирани програм Арсенал Феста 10 услед ситуације са глобалном пандемијом ковид-19 неће бити одржан у предвиђеном четвородневном термину овог јуна, већ је у припреми специјално издање током лета у Крагујевцу које ће трајати месец дана.
svirka muzika gitara pojacalo pix
Фото: pixabay.com

Организатори су саопштили да у складу са безбедносним приликама и законским могућностима, пре свега водећи рачуна о здрављу посетилаца, намеравају овог лета да у Крагујевцу приреде програмски мало другачију прославу музике и уметности.

Прилагођени Арсенал Фест 10 биће одржан на месту Garden Stage, у Заставиној башти, где овог лета посетиоци могу да очекују низ значајних домаћих и регионалних извођача, уз наступе станд уп комичара, пројекције филмова, изложбе, књижевне вечери...

Имена учесника и датуме, као и информацију о продаји улазница, саопштиће ускоро.

“До последњег тренутка смо гајили наду да ћемо успети да ове године одржимо планирани програм Арсенала, али смо на крају схватили да он може бити изводив само ако га пребацимо за 23, 24, 25. и 26. јун 2021. године. Разлог су затворене границе, масовно отказивање и одлагање турнеја извођача широм света, међу којима се налази и неколико иностраних имена која чине окосницу нашег програма”, поручују из Арсенала.

Извођаче који су били најављени за овај јун у Крагујевцу - Sum 41, Gogol Bordello, Yngwie Malmsteen, Still Corners, Inner Circle, Dubioza kolektiv, Ðaikovski - очекују на Арсеналу 2021. године, пошто су преговори о томе у току и са већином је већ постигнут договор.

Посебно се интензивно преговара са бендом Плацебо о неколико могућности, међу којима су наступ на Арсеналу 2021. године или можда самостални концерт у Србији, под окриљем Арсенала.

Купљене улазнице за претходно најављени програм важе за Арсенал Фест 2021. године и није их потребно мењати, а за оне који желе, поврат улазница креће од 1. јула.

За улазнице купљене онлине треба послати емаил на office@tickets.rs , улазнице купљене на Ticket Vision продајним местима - поврат је на Благајни Штарк Арене, док је за улазнице купљене на Ticket Vision продајним местима ван Београда потребно послати емаил на office@tickets.rs , уз приложену слику купљених улазница, а улазнице купљене у Крагујевцу враћају се у Дому омладине и Da Gama Travelu.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести