Басиста Дуран Дуран Тејлор излечен од коронавируса

ЛОС АНЂЕЛЕС: Џон Тејлор (59), басиста популарног састава Дуран Дуран, објавио је на друштвеним мрежама да му је још пре три недеље потврђена зараза корона вирусом због чега је, придржавајући се препоручених медицинских савета, све до сада био у карантину.
tejlor
Фото: Youtube Printscreen

“Драги моји пријатељи, одлучио сам да поделим са вама да сам пре три недеље сазнао да сам позитиван на корона вирус. Иако сам у зрелим годинама, морам да признам да се мој организам након седам дана опоравио од нечега што је личило на јачи грип. Морам и да признам да је боравак у карантину томе знатно допринео”, написао је он.

Тајлор је додао да је имао среће што је “покупио” блажи облик вируса и да је након недељу дана "нечега што је личило на турбо интензивну групу", почео да се опоровља и тренутно се осећа добро.

“Можда сам прилично робустан за једног 59-годишњака, барем ја тако волим да мислим о себи - али имао сам среће. Ова пандемија створила је огромну количину страха, који је, нажалост, донекле оправдан. Моје срце је уз све оне који су се суочили са стварним губитком и болом, али истовремено желим да вам кажем да КОВИД-19 није увек убица. Ми можемо да победимо и хоћемо”, поручио је басиста популарног бенда те је додао да једва чека да настави са концертима.

Тејлор је још један у низу познатих личности који су оболели од корона вируса, а међу њима су Том Хенкс и његова супруга Рита Вилсон, Идрис Елба, Пинк, Мариен Фејтфул, Олга Кириленко и Пласидо Доминго...

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести