Бесплатан рођендански концерт „Лав хантерса” у Градској концертној дворани

Новосадски рокенрол бенд „Лав хантерс“ вечерас ће концертно обележити 35 година постојања у новој Градској концертној дворани у Новом Саду.
„Lav hantersi” Foto: R. Hadžić
Фото: „Лав хантерси” Р. Хаџић

Овај рођендански концерт под радним називом „Вратија се Мумин из Америку“ почиње у 20 сати и биће аукустичарско музичко сенитментално путовање кроз три и по деценије стваралаштва овог бенда, најављује за „Дневник“ Милан Мумин, фронтмен „Хантерса“.

Он наводи да ће концерт бити у највећој мери анплагд, примерен простору у коме ће бити одржан, али неће изостати ни звук електричне гитаре. „Биће и старих и садашњих чланова бенда и свираћемо шаролик репертоар. Пошто није изашао нови албум, и не зна се када ће, неће бити пуно нових песама, али ћемо музички обухватити сваки период Хантерса с акцентом на старе хитове и ране радове. Наступиће два хора - Бајићеви славуји и део хора Слаткопојци из Петроварадина који ће за ову прилику наступити под називом ’Пијокијо’, док ће у клавирској пратњи свирати Дуле Шевић и Слободанка Стевић“, најављује Мумин оно што очекује посетиоце концерта. Он истиче и да ће концерт бити видео и тонски снимљен, што отвара могућност да се овај рођендански наступ нађе на посебном видео-албуму. Улазак на концерт је бесплатан.

        А. С.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести