Божићни концерт "Анђели певају" 12. јануара у Београду

БЕОГРАД: Божићни концерт "Анђели певају", који у оквиру програма манифестације "Београдска зима" организује Управа града Београда, биће одржан 12. јануара на Великој сцени "Донка Шпичек" Дечијег културног центра Београда, најавили су организатори.
y
Фото: pixabay.com

На репертоару ће се наћи нумере "Анђели певају'''', "Радуј се свете'''', "Мајка чесницу меси''", "Божић, Божић, благи дан''" и "Бадњак''", али и друге песме забавне музике посвећене најмлађој публици као што су "Ала веје", "Први снег''", "Зима, зима''", "Silent Night"...

Уз Хор Дечјег културног центра Београд, Хор Чаролија и ''''Воцал кидс", на концерту ће наступити Бојана Стаменов, Миња Субота, Леонтина Вукомановић, Ивана Петерс, Тијана Дапчевић и Мари Мари.

Божићни концерт употпуниће фолклорни наступ Уметничког центра "Талија''", који ће за ову прилику направити и драмски приказ српских обичаја.

Програм ће водити глумац Мики Дамјановић и Горан Јоксић у улози српског домаћина Радована.

Пре и после концерта, у Атријуму Дечјег културног центра Београд, од 10 до 13 часова деца ће имати прилику да учествују у уметничким радионицама.

У сарадњи са Секретаријатом за социјалну заштиту, организован је долазак деце из Центра за заштиту одојчади и деце "Звечанска'''' и Прихватилишта, која ће посебно за ову прилику бити гости Дечјег културног центра Београд.

Поред креативних радионица, у периоду од 10 до 14 часова, публика ће моћи да посети и Базар, на којем ће се представити Удружење грађана "Плетење срцем'''', "Плава шкољка''", "Сузанина земља чуда''", Еколошке дрвене играчке "First Steps" и Дечји културни центар Београд.
 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести