Брајан Фери наступа 7. септембра у београдској Штарк Арени

БЕОГРАД: Британска музичка легенда Брајан Фери наступиће 7. септембра у Штарк Арени у оквиру његове британске и европске турнеје, са својим невероватним “лајв“ наступом. 
Epa (Javier Etxezarreta)
Фото: Epa (Javier Etxezarreta)

Брајан Фери је један од најиновативнијих и најутицајнијих певача и лиричара у историји поп музике, са оригиналном вокалном бриљантношћу и елеганцијом која одузима дах, најавили су организатори.

Од првих снимака са групом Roxy Music почетком 1970, Брајан Фери се истакао као јединствена музичка појава, а у својој дугој каријери, издао је 15 албума од којих су многи досегли платинасте тираже.

Шармер за све генерације, Фери, ће 7. септембра у Штарк Арени извести класичне хитове из његовог соло репертоара и дискографије групе “Roxy Music“, међу којима су „Let's Stick Together”, „Slave to Love”, „Don't Stop the Dance”, “Kiss and Tell”, „Love is the Drug”, „These Foolish Things”, „Price of Love”, „I Put a Spell on You” и многе друге.

Брајан Фери је својим изгледом, стилском оригиналношћу, софистицираним текстовима и музиком базираном на носталгичним односом према старој рокенрол ери из 50-их инспирисао низ бендова новог таласа и новог романтизма, међу којима су Duran Duran, Depeche Mode, Spanday Ballet, The Human League и други.

Улазнице за концерт Брајана Ферија ће бити у продаји од 16. марта на благајнама Штарк Арене и Билет Центра, на свим продајним местима ЦС Евентима. 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести