“Буч Кесиди” одушевио Загреб на свих пет концерата

ПАНЧЕВО: Популарни састав “Буч Кесиди” из Панчева тријумфовао је у Загребу када је одржао чак пет распродатих концерата у дворишту Академије ликовних умјетности (АЛУ) од 24. до 29. септембра, саопштили су данас из организације ове електро рок групе.
buc
Фото: Youtube Printscreen

"Добро вече! Ми смо Буч Кесиди из Панчева!", започињали су овим речима концерте једина два члана овог бенда - бубњар Зоран Зарубица и гитариста Лука Рацић, обојица и вокали.

Овим је бенд поставио нови рекорд по броју концерата одржаних у дворишту АЛУ у Загребу, где је представио други студијски албум “Еуфорија” (2019), али и песме са првог албума “Посесивно-оспулсивни хоспул“ (2016).

За концерте у Загребу бенд је специјално обрадио и песму ''Љето већ је готово'' састава “З++”, што је публика дочекала са великим одушевљењем.

"Дуго не видех млади састав који тако кулерски ужива у својој популарности на позорници. Сви су ту дошли на ђускање и добар провод, а Буч Кесиди су били модератори те забаве", наводи новинар Зоран Стајчић у рецензији портала “Равно до дна”.

"Буч Кесиди су ноћас дефинитивно оправдали створено узбуђење, насловнице и наслове, обећања. Прву ћу ноћ памтити по великој сарадњи публике, узвицима и пљескањем уз ритам, спонтаном држању руку с пријатељима на ''ону нашу ствар'' Браво Буч Кесиди и сретно даље!'', стоји у извештају “Зихер.хр”.

"Лука и Зоран чине дуо који има посебну харизму и сценски наступ који никада не разочара. Позорницом владају веома самоуверено, не боје се да импровизују и да изађу из очекиваних оквира, а увек се потруде да учине нешто оригинално и изненаде нас. Однос и хемија између њих двојице једнако је јака као и она са публиком због чега је целокупан утисак још позитивнији", пише “Sound Report”.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести