Дејвид Гета стиже у Буљарице

БУЉАРИЦЕ: Дејвид Гета, најуспешнији музички продуцент 21. века и један од најтражијих извођача на свету, предводиће програм до сада најјачег издања Sea Dance фестивала, који ће бити одржан од 30. августа до 1. септембра на плажи код Буљарица у Црној Гори, најавили су организатори. 
dejvid geta
Фото: Youtube Printscreen

Публика из целог света имаће јединствену прилику да види француског суперстара који је најзаслунији за револуцију музичке индустрије са почетка ове деценије, када је електронска музика постала водећи музички правац, а диџејеви највеће светске звезде. 

О томе говори и чињеница да је Гета један од најпопуларнијих извођача на свету са невероватних 11 милијарди Јутјуб прегледа и преко 100 милиона фанова на друштвеним мрежама. 

Списак музичара са којима је сарађивао и који су потписани на његовим сингловима укључује највећа имена у историји популарне културе, као што су Дејвид Боуви, Ријана, Снуп Дог, Сија, Ники Минаж, Авићи и бројни други.

Он је уједно и једини ди-џеј који је продао вртоглавих 50 милиона албума и синглова, а добитник је и бројних водећих музичких награда, као што су два Гремија, те признања која додељују Билбоард, МТВ, ди-джеј Маг и бројни други. 

Sea Dance је прошле године на плажи Буљарица окупио готово 50.000 посетилаца из целог света, што га је одвело у само финале борбе за најбољи европски фестивал. У уторак, 5. марта, тачно у подне, само за најбрше, стиже и веома ограничен контигент првих и најповољнијих улазница за нови Sea Dance по поклон цени од само 2.390 дин, која ће бити актуелна само 24 сата, односно до краја залиха.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести