Домбош фест у Малом Иђошу: Лајко Феликс ексклузивно за рођендан

МАЛИ ИЂОШ: Традиционални, летњи Домбош фестивал, који се одржава у Малом Иђошу, очекује и ове године 18. пут публику у улици испод брда, на отвореном, и нуди концерте, књижевне разговоре и друге садржаје, сходно свом мултидисциплинарном концепту.
lajko feliks
Фото: Youtube Printscreen

У подножју лесног брда, постављена је велика сцена, спремна да вечерас, првог дана, након отварања фестивала у 19.30 часова, прими специјалне, ексклузивне госте за рођенданско 18. издање Домбош феста. Биће то наш познати виолиниста Лајко Феликс и гитариста Атила Сидоо, који приређују концерт у 21.30 час.

Наредних дана, на малој и великој сцени смењиваће се више извођача, представника ворлд и yез музике с ових простора, и тако сваког дана, до краја Домбош феста 8. јула. Концерти трају до иза поноћи, осветљени чак и логорском ватром.

До сада су на фестивалу учествовала позната музичка имена, како наша, тако и из Мађарске. Међу њима су: Бобан и Марко Марковић, Рамбо Амадеус, Звонко Богдан, браћа Теофиловић и други.

Од сутра ће, током фестивала, бити уприличене изложбе, промоције, као и књижевни разговори са Слободаном Тишмом, Ласлом Силађијем, Владиславом Војновић, Светиславом Басаром, Алпаром Лошонцем, Јеленом Ленголд, Отом Толнаијем и другим ауторима.   

Н. П-ј.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести