ЏОНИ ШТУЛИЋ ГРМИ Нисам издао нови албум, ТО ЈЕ КРИВОТВОРИНА, НЕМАМ НИ ФЕЈСБУК ПРОФИЛ

ЗАГРЕБ: Музичар Бранимир Џони Штулић је у тексту ког је објавио музички портал Равнододна.цом написао да није недавно објавио нови албум „Освежење” и да се ради о фејсбук кривоторини.
j
Фото: Printscreen /YouTube/CMC

„Нагласио сам пар пута јавно да немам никакав фејсбук профил, и да постоји барем хиљаду лажних профила под мојим именом које фејсбук намерно не жели скидати, пошто дотични лече своје комплексе на мени, а уједно су корисни, јер муте воду, па се тако сасвим у тренд уклапају (промоција болесних, а негација здравих)”, навео је Штулић.

Према његовим речима, у случају „Освежења” ради се „о компилацији разних песама с јутјуба које су објављење пре седам-осам година”.

Штулић је додао да је изворна замисао Јутјуба била да корисници објављују своје кућне радове и да се тога строго држи, и тако објављене његове песме су ”стопостотна органска храна, значи није клонирана (генетски модификована)”.

„Нисам користио чак ни метроном, већ је све из првог покушаја, и то без мреже (као на концерту, али без плејбека, или пак циркусант на трапезу, а испод зјапи тридесетметарски понор и сви долазе да на твој пад свршавају)”, написао је Штулић.

Према његовим речима, „то су песме уз гитару (као уз логорску ватру), које се тако најбоље и чују, откако лоше песме тим начином немају прођу (не пролазе)”.

„Стога не разумем (или пак разумем) то фићфирићко згражање у такозваној (размаженој) јавности која нема појма о ничему, а камоли о музици”, оценио је музичар.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести