Eyesburn, Atheist Rap, Војко Врућина на "Beer Fest"-у

БЕОГРАД: Бендови "Еyesburn", "Atheist Rap" и репер Војко Врућина наступиће на главној бини "Belgrade Beer Fest"-a, који ће 17. пут бити одржан од 14. до 18. августа на Ушћу.
r
Фото: Dnevnik.rs

"Eyesburn" ће 16. августа, после 13 година наступити на "Beer Fest"-у, а први пут пред публиком на Ушћу. 

У марту су, пред више хиљада људи, одржали повратнички концерт, којим су обележили 20 година од првог студијског албума и тако се вратили на велика врата музичке сцене Србије и региона. 

Поново су снимили неколико старих песама, као и спот за, и данас актуелну песму, "War Control", а припремају и нове песме. 

"Радујемо се што ћемо наступати на "Beer Fest"-у који је дефинитивно прерастао у фестивал који хиљаде људи жељно ишчекује сваке године, како због квалитета уноса течности у организам, тако и због квалитета музичког програма који из године у годину постаје све бољи", изјавио је Немања Којић Којот.

Истог дана са главне бине ће се чути и одличан реп у последње време веома популарног сплитског репера Војка В, који је познат по свом раду у бендовима "Дјечаци" и „Киша Метака“, а прошле године је успешно започео и соло каријеру. 

Његови први соло синглови "Зови човика", "Паста Италиана" и "Не може" имају милионе прегледа на "Јутјубу", а сви се налазе на албуму првенцу "Војко". 

У својим песмама успешно експериментише са наизглед неспојивим музичким правцима, тврдим репом Креше Бе и забавним мелосом Тончија Хуљића.

У суботу 17. августа публику на Ушћу очекује и жестока свирка култног панк-рок бенда "Atheist Rap", који ове године обележава 30 година рада. 

Познати по саркастичном хумору универзално потребном и применљивом на овим просторима, годинама свирају на свим значајним фестивалима у региону, а по четврти пут на београдском фестивалу пива. 

"Посебно задовољство ће нам бити да изађемо поново на бину највећег балканског пивског фестивала, овог пута у оквиру турнеје током које обележавамо 30 година континуираног рада бенда. Публици ћемо испоручити сет листу највећих хитова из свих периода нашег стваралаштва. Претходна три наша наступа на овој манифестацији памтимо по одличној атмосфери, тако да и овај Beer Fest очекујемо са осмехом", поручио је фронтмен Александар Поов познатији као др Поп.

Ускоро ће бити саопштена имена и других музичких звезда које ће наступити на "Belgrade Beer Fest"-у.
 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести