Хладно пиво 26. маја на Калемегдану

БЕОГРАД: Најпопуларнији хрватски панк рок бенд "Хладно пиво" ове године обележава 30 година рада серијом концерата, а 26. маја наступиће на кошаркашким теренима КК Партизан на Београдској тврђави.
hladno pivo, promo
Фото: Промо

Претходна четири распродата концерта одржали су у београдској Хали спортова, а на Келемегдану ће певати своје највеће хитове са осам студијских албума. 
"Свирка на Калемегдану бит ће нам прилика да докажемо да је Хладно пиво најбоље конзумирати уживо и у друштву истомишљеника, којих у Београду никад није фалило", поручује фронтмен Миле Кекин.

Он је најавио да ће "прошетати" од "Џиновског" па до "Затворених врата".
"То ће трајати преко два сата, па свима поручујемо да науче текстове и плесне кораке. У Београду имамо фанатичну публику. Зато једва чекамо тај 26. мај", додао је Кекин.

Поред концерата бенд је одлучио да три деценије рада овековечи и на компилацији "Хладно пиво - 30 година - Greatest Hits", која доноси 23 песме из свих фаза каријере овог популарног бенда. 
У својој дугачкој музичкој каријери прошли су пут од андерграунд бораца до мејнстрима, да би сваким албумом ширили своје жанровске оквире. 

На компилацији "Greatest Hits" могу се чути нове верзије песама "Не волим те", "Шамар", "Само за тај осјећај" и "Zimmer Frei", а ту су и остали хитови који су "Хладно пиво" довели на врх топ листа региона - "Пјевајте нешто љубавно", "Тенинг за умирања", "Није све тако сиво" и друге.

Права посластица на компилацији је сарадња са непоновљивом Јосипом Лисац са којом је Кекин отпевао "Soundtrack за живот".

Продаја улазница почиње данас, а само до четвртка 1. фебруара уз једну купљену улазницу друга се добија бесплатно на свим продајним местима Евентима, DD Tickets и Gigs Tixa.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести