Испливала необјављена песме Ејми Вајнхаус

Необјављени демо снимак песме “Мy Оwn Wаy” коју је још 2001. године отпевала певачица Ејми Вајнхаус објављен је пре неколико дана на Јутјуб каналу лондонског продуцента Гила Кенга. Песму осим Кенга потписује Џејмс Мекмилан.
amy
Фото: EPA/STEFFEN SCHMIDT

Певачица је ту песму отпевала када је имала 17 година, а Кенг је изјавио за „Camden New Journal“ да је снимак настао како би привукао пажњу издавачких кућа пре него што ће Ејми потписати уговор са издавачком кућом Island Records, јавља портал bosonoga.com.

“Писали смо много поп мелодија, радили многе поп промоције са различитим уметницима који су нам долазили, са многима од разних, упитних талената. Било је то изузетно лоше време за поп свет – време препуно ужасних, ужасних женских група и мушких бендова и морали смо нешто да направимо. Ејми је дошла да нас види и како је отворила уста тако нас је одувала”, присетио се Кенг.

Овај потез би могао много да кошта лондонског продуцента с обзиром на то да је Ејмина издавачка кућа уништила недовршене демо снимке певачице како би се спречило постхумно објављивање њених било каквих песама. Ипак аутор песме је објаснио да је објављивањем песме желео да пружи прилику да људи чују ову песму.

Песму је могуће преслушати у наставку. 

В. Б.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести