Јура Стублић и "Филм" 29. фебруара 2020. године у Београду

БЕОГРАД: Некадашња југословенска рок Звезда Јура Стублић са својим Филмом враћа се након неколико година у Београд концертом преступног 29. фебруара 2020. године у дворани "Американа" Дома омладине, најавили су данас организатори.
s
Фото: Youtube Printscreen

Јура поново наступа пред београдском публиком у години у којој се навршавају четири деценије од првог сингла Филма "Кад си млад - Заједно" (1980), којим је започео фантастичан ауторски низ хитова какви су "Замисли живот", "Ми нисмо сами", "Боје су у нама", "Пјевајмо до зоре", "Сјећам се првог пољупца", "Срце на цести", "Љубав је закон", "Доћи ћу ти у сновима"...

"Нисам музичар, нисам певач, ја сам песник. Пишем и певам своје песме. И људи ми верују. Виде да искрено мислим то што певам. Не певам о нечему што би се могло продати и људима допасти, него сам направио нешто из себе, из своје душе. Људи то препознају", објашњава Стублић.

Јура и момци свирају сасвим одговарајуће управо у ДОБ-у, где је Филм први пут тријумфовао пред београдском публиком почетком 1981. године наступом на манифестацији "Поздрав из Загреба".

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести