The Killers најавили нове хитове пред наступ на Егзит

БЕОГРАД: Славни амерички рок бенд The Killers у јуну креће на ексклузивну мини-турнеју на којој ће наступити у свега девет градова, укључујући и Нови Сад, где ће 5. јула у оквиру Get Exitetd спектакла, наступити на Петроварадинској тврђави, непосредно пред овогодишњи Егзит фестивал.
brendon flauers, epa, sebastian silva
Фото: EPA/SEBASTIAN SILVA

Ова турнеја једна је од најтраженијих ове године, што доказује експресно распродат концерт у Хајд парку овог јула, где се цена карте на црном тржишту креће и до вртоглавих 700 евра.

Зато није ни чудо што су власници четири No.1 албума и добитници чак девет престижних награда за најбољи светски рок бенд, најавили да ће пети студијски албум бити ускоро завршен, а нове песме први ће чути фанови и то уживо већ на овој турнеји.

Brandon Flowers, фронтмен The Killers је потврдио да албум продуцира Alan Moulder који стоји иза њиховог хит албума "Sam's Town", а ту је и Garret "Jacknife" Lee, који је радио албуме за имена као што су U2, Robbie Williams, Editors, Bloc Party и Taylor Swift. Део овог супертима је и Ryan Teder из бенда One Republic, који поред што је велики фан Килерса, заједно са њима написао је пар хит песама.

Како је рекао Ronnie Vanucci, бубњар Килерса, нови албум ће бити жешћи од претходних, али и помало неистражена територија за њих па можемо да очекујемо нешто другачији звук:

"Како бити свеж и иновативан као бенд у 2017. је питање које често постављамо. Ми само гурамо у различитим правцима, а затим се вратимо и покушамо у другом. Када је свима помало непријатно, знамо да смо на правом путу", рекао је Ванучи.

У јануару ове године Килерси су објавили видео снимак на свом Твитер профилу на ком се чују чак и неки фанки тактови, али нису хтели да коментаришу да ли је у питању нека од нових нумера или су једноставно свирали необавезно у студију.

Улазнице за овогодишњи Get EXITed спектакл са Килерсима у продаји су по раним ценама од само 2.990 динара за партер, те 4.990 динара за Фан Пит, те 12.000 динара за место на ВИП платформи.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести