КОНЦЕРТ НОВОСАДСКОГ БИГ БЕНДА У СНП-у Љубавне приче три тенора

Новосадски биг бенд и Оркестар Опере Српског народног позоришта приредиће у уторак(14.јануар) на сцени „Јован Ђорђевић”  СНП-а концерт под насловом „Три тенора - Љубавне приче”.
Matija Zanata, Dušan Svilar i Stevan Karanac foto: promo
Фото: Матија Заната, Душан Свилар и Стеван Каранац фото: промо

Програмом који обухвата неке од најлепших сентиш блокбастера представиће се Душан Свилар, Матија Заната и Стеван Каранац.

 Сет листа, између осталог, предвиђа, нумере из филмова „Љубавна прича”, „Мисија”, „Кум”, све до чувене „Ларине песме” из култног остварења „Доктор Живаго”, биће ту и хитова попут “Crazy Little Thing Called Love“ групе Квин, „Воларе” Доменика Модуња, али и опарских арија обрађених у поп маниру, као што је „Нешун дорма” из Вердијевог ремек дела „Турандот”.

Посебан блок односиће се на „домаћицу”, у оквиру којег ће публика бити у прилици да чује и „Веруј у љубав” Оливера Драгојевића, „Девојко мала”, „Сањам” Индекса... „Неке од ових нумера три тенора отпеваће заједно, а све укупно публици смо припремили више од сат и по музике”, најављује диригент НББ-а Федор Вртачник.

Концерт почиње у 19 часова, а поред три тенора предвиђене су и солистичке партије пијанисте Александра Бањца, саксофонсте Габора Бунфорда, виолинисте Владимир Ћуковића и трубача Драгана Козарчића.     

М. С.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести