Концерт рок бенда "NEGATIVE" ускоро у Београду

БЕОГРАД: Београдска рок група "Negative" на челу са певачицом Иваном Петерс ће одржати нови концерт у Београду 29. фебруара на сцени клуба Нови BitefArtCafe.
Promo
Фото: Promo

Тако је преступни датум на сваке четири године 29. фебруар резервисан за рок атракцију "Negative", која је основана 1999. године у време НАТО бомбардовања Србије.

На овај начин обележавају јубилеј - 25 година постојања на музичкој сцени Србије.

Састав је познат по својој јединственој комбинацији енергичне свирке и неодољивог вокала Иване Петерс, како су најавили организатори у Битефу, те поручили да група обећава незаборавно искуство за своје најближе и најверније фанове.

Клуб ће се претворити у интимно окружење где ће публика имати прилику да слуша највеће хитове групе са четири студијска албума.

Врата клуба то вече 29. фебруара ће бити отворена у 20:30х, док ће концерт почети у 22:00х, што је и уобичајено за BitefArtCafe и њихову сатницу програма.

Бенд "Negative" након дуже паузе се вратио на позорницу 2019. да прослави 20 година од настанка на Беер фесту на београдском Ушћу. Онда су наставили да наступају по Србији и региону, а у престоници су највише концерата последњих сезона имали управо у клубовина BitefArtCafe на Палилули и на Калемегдану.

Такодје, у време пандемије корона вируса 2021. имали су и соло концерт у Мтс Дворани, а овако су гостовали на разним фестивалима по земљи као Exit или Арсенал Фест 2022 у Крагујевцу.

Током каријере су свирали и у Хали спортова, на Калемегдану, више пута на Беер фесту.

Лидерка бенда Ивана Петерс успева паралелно да наступа и са својом претходном поп групом из 90-их година "ТАП 011" као обнова целе приче, онда да буде део мјузикла "Веселе девојке" у Мтс Дворани и по целој Србији и да гостује на концертима колеге Ђорђа Давида и његовог бенда "Death Saw".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести