Концертом Дејана Цукића отворен 17. Беер Фест

БЕОГРАД: Београдски 17. Beer festпочео је вечерас концертом Дејана Цукића и "Спорог ритам бенда", а током фестивала пива на Ушћу публика ће до понедељка уживати у 105 сати бесплатног музичког програма, који ће на четири бине извести скоро 600 музичара.
dejan cukić, Tanjug/Andrija Vukelić
Фото: Танјуг/Андрија Вукелић

"Припала ми је част да отворим Беер фест, 15. августа, тачно на 50 година од почетка Вудстока", рекао је Цукић и запевао свој хит "Луда ноћ", а потом и "Неће променити мој свет".

Beer festје требало да почне јуче, али је отварање одложено због најављених лоших временских непогода.

Распоред концерата који су најављени за петак, суботу и недељу остаје исти, док ће извођачи планирани за јуче наступити у понедељак.

Вечерас ће публику забављати и Артан Лили, Кербер, YU Група и Eyesburn.

 

Музицки спектакл Rock opera, у коме учествује више од 100 изводаца, планиран за отварање фестивала, померен је за понедељак и завршницу фестивала.

Фото: Танјуг/Андрија Вукелић

Такође за јуче најављени концерт највеће звезде овогодишњег Беер Феста, Џонија Мара, бившег члана групе Смитс, одложен је али неће бити у понедељак због његових раније заказаних наступа.

За безбедност грађана брину се припадници МУП-а и екипе ватрогасаца и хитне помоћи које већ са троје амбулантних кола чекају да реагују у случају потребе.

Очекује се да Beer festтоком ових пет дана посети пола милиона љубитеља добре музике.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести