Купи  четири карте за Егзит, једна на поклон

НОВИ САД: Продаја улазница за „Егзит” премашила је бројку из истог периода прошле, тада рекордне године, а почела је и „4+1” акција у којој друштво које заједно купи четири улазнице, пету добија на поклон.
egzit 2017 plakat
Фото: Exit

Акција се односи на улазнице за цео фестивал, било да се ради о четвородневној или петодневној за „Егзит”, тродневној за „Си Денс” или „Егзит авантури”, улазници која обједињује фестивале у Новом Саду и Будви. Битно је да свих пет улазница буду исте јер комбиновање различитих улазница и фестивала није могуће. Акција „4+1” ће трајати док се не распрода за то ограничен број пакета.

Четвородневне улазнице за „Егзит” (6–9. јул) у продаји су по промотивној цени од 6.990 динара с 50 одсто попуста, док су од јуче у продаји и петодневне улазнице (5–9. јул), које обухватају и „нулти дан”, када наступају „Килерси”, и то по 8.490 динара. Сви који већ имају четвородневну улазницу, а желе да је надограде на петодневну и тако гледају и слушају „Килерсе” уживо, могу да купе „Get Exited” додатак по цени од 1.490 динара (партер). Појединачне улазнице за „нулти дан” и концерт „Килерса” могу се купити по 2.990 за партер, 4.990 за фан-пит и 12.000 динара за голд ВИП.


Награде за најбоље идеје за „вибер” стикере

Сви пратиоци „Егзитовог” јавног чета на Виберу (viber.com/exit) могу учествовати у креирању новог пакета „Егзит стикера” и тако освојити ВИП улазнице за фестивал, као и друге вредне награде. Најбољи предлози (с највише пет речи) које корисници пошаљу до 14. маја, биће у пакету нових „Егзит лето љубави 2017. стикера”. Сви који желе да учествују треба да оду на „Егзитов” јавни чет на „Viberu” и тамо кликну на иконицу за приватну поруку, а затим ће их „Егзит помоћник” провести даље кроз неколико лаких корака.


Акција „4+1” односиће се и на улазнице за „Егзит авантуру” (четири дана „Егзита” плус „Си Денс”), где ће друштво које купи четири улазнице за „Авантуру” по 7.490 динара, пету добити на поклон. Карте се продају у мрежи Gig­stix.c­om и у свим књижарама „Вулкан”, као и преко сајта  w­ww.exitfe­st.org.

Егзит ће ове године почети дан раније, у среду, 5. јула, тзв. нултим даном фестивала, кад нас очекује спектакл године и наступ састава „Килерс”, а њима ће се до 9. јула на бинама Петроварадинске тврђаве придружити и Liam Galager, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Jason Derulo, Roisin Murphy, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Scjulz, Alan Njalker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Black Dahlia Murder, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X и многи други.

Ј. В.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести