Лук Блек свирком у таксију најавио концерт у Београду

Лук Блек, један од најуспешнијих младих музичара на домаћој поп сцени, одржаће концерт 15. јула у Културном центру град, у Београду.
Лук Блeк Промо
Фото: Лук Блeк Промо

Као увод у ово дружење са публиком, млади музичар одлучио је да објави низ интересантних Јутјуб видеа снимљених на необичним локацијама широм Београда.

- Одлучио сам да у сусрет концерту у Београду направим неколико интересантних музичких сесија на необичајним локацијама по граду, које ћу са публиком да поделим кроз аутентичне видео спотове. Први од њих настао је у таксију! На снимању је било много занимљиво, возили смо се кроз Стари град, Нови Београд, обишли Бранков и Нови мост, а у неким тренуцима су нам људи аплаудирали из суседних аутомобила - каже млади певач. У првом видеу Лук је отпевао свој актуелни сингл „Walpurgis night” који се може видети на https://youtu.be/w7UxJbyBjMI.

Лук Блeк се на регионалној музичкој сцени појавио 2015. године, када је постао први домаћи извођач који је потписао за престижну музичку компанију „Universal Music Group". Највећу пажњу јавности изазвала је информација да је у конкуренцији за представника Србије на Песми Евровизије 2016. године. Он тада није отишао на највеће европско музичко такмичење, али је зато освојио Кину, где је прошлог лета одржао низ запажених наступа у Шангају, Пекингу и Хуангжоу. У суботу 15. јула у Културном центру Град, млада поп звезда ће по први пут уживо представити актуелни сингл „Walpurgis Night“, песму инспирисану ноћним животом Београда, која се може видети на хttp://vevo.ly/1JS5O8.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести