Масимо Савић: С много радости бирам песме пред концерт 

БЕОГРАД: Бавим се уметношћу, а уметност се не прави за велике масе и увек се изненадим како људи испуне спортску халу на мојим концертима, казао је Масимо Савић, цењени хрватски поп певач. 
Masimo
Фото: Жељка Димић

Савић је својим аутентичним звуком и интерпретацијом у којој спаја елеганцију канцоне и енергију рокенрола стекао много поштовалаца на простору некадашње Југославије. 

Његови концерти су концептуално заокружени уметнички догађаји доведени до перфекције. 

Масима Савића је екипа Танјуга затекла у београдском Битеф Арт Кафеу, где је одржао мини концерт за медије. 

Веома сам срећан што ћемо 22. децембра опет гостовати у Сава центру и направити још један аутентичан концерт у Београду. Увек се потрудим да заједно са својим сарадницима направим другачији концерт од свих претходних које смо свирали. Сава центар је добро место да се покажу мишићи у продукцијском смислу и то је велика инспирација за нас, казао је Савић. 

Он је обећао перфектан дизајн звука и сјајне музичаре на сцени за београдски концерт. 

Имам изузетне песме које са много радости одабирам пред концерт. Потрудићемо се да у продукцијском и уметничком смислу београдски концерт буде перфектан, а ипак другачији, казао је Савић. 

Популарни музичар каже да је са репертоаром који дубље задире у емоцију направио веома велики успех код публике. 

Бавим се уметношћу, а уметност се не прави за велике масе и увек се изненадим како људи испуне спортску халу на мојим концертима. Још увек се осећам добро и на концертима где публика седи и ужива у канцони, али и клубовима где је присутно до хиљаду људи који желе прихватити емоције из мојих песама. У томе сам уживао још давних година у београдском СКЦ-у, напоменуо је Савић. 

О новом албуму Савић говори са осмехом. 

Имамо већ пуно готових песама. Чекам једног продуцента који треба да заокружи албум. Имао сам среће са дивним композицијама, а мој задатак је између осталог да се бринем о звуку гитара на новом албуму, казао је Савић. 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести