Немања Радуловић и “Дабл сенс” у новосадској Синагоги

НОВИ САД: Наш прослављени виолиниста Немања Радуловић наступиће са својим ансамблом “Дабл сенс” на концерту 28. јуна у Синагоги, најављује ексклузивно и с великим задовољством Музичка омладина Новог Сада додајући да смо дуго и с нестрпљењем чекали да поново засвира у нашем граду.
nemanja radulovic
Фото: Youtube Printscreen

Овог пута чућемо га у извођењу композиција Баха, Вивалдија, Дворжака, Брамса и Шостаковича.

Немања Радуловић је један од оних наших уметника, који већ дуги низ година живи у иностранству и својом уметношћу нас на најбољи могући начин представља у свету. О томе сведоче чињенице да годишње одржи скоро 200 концерата у најпрестижнијим дворанама света и на чувеним фестивалима и да сарађује с најбољим оркестрима, диригентима и уметницима данашњице.

Немања данас има огроман број фанова по читавом свету, вероватно и због тога што своје програме увек воли да зачини занимљивим обрадама бугарских и македонских традиционалних песама и по којим рок хитом. Овог неописиво талентованог музичара, истинског виртуоза на виолини, због препознатљивог модног стила – готик, али и снажне енергије на сцени, страни медији врло често називају „панкером међу класичарима".

Оно што је ипак пресудно код Немање јесте његова, не само врхунска, већ и искрена интерпетација, као и непосредан и топао однос с публиком, истичу у МОНС -у, најављујући концерт миљеника и овдашње публике, који је последњи пут у Новом Саду свирао 2013.

Улазнице за концерт ће почети да се продају од понедељка, 10. јуна, у просторијама МОНС-а (Католичка порта 2, тел. 021/452-344), радним данима од 8 до 14 сати, као и онлајн на њиховом сајту.

Цене улазница су: 1.500 динара (партер са стране) и 1.800 динара (партер средина).

Н. Пејчић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести