НОВА ГЕНЕРАЦИЈА БИТЛСА Синови Џона Ленона и Пола Макартнија најавили сингл са заједничком песмом

Синови Џона Ленона и Пола Макартнија, најавили су да ће објавити зејдничку песму на новом синглу о познатом лондонском парку Прајмроуз Хил, пренели су данас британски медији.
e
Фото: Pixabay.com

Џејмс Макартни (46) и Шон Оно Ленон (48) заједнички су се посветили писању баладе о познатом парку Прајмроуз Хил који је отворен у првој половини 19. века на брдашцу високом 60-ак метара у центру Лондона, где се данас налази кућа Сер Пола Макартнија, преноси лондонски Телеграф.

"Веома сам срећан што могу да поделим своју најновију песму коју сам написао са својим добрим пријатељем Шоном Оно Леноном. Са објављивањем ове песме, осећам се као да се сви заједно крећемо. Узбуђен сам што ћу наставити да делим музику са вама", написао је Макартни на свом Инстаграм налогу и поделио кратки видео који је снимила његова сестра Мери на којем свира клавир и пева Прајмроуз Хил.

Сер Пол Макартни је дао и своју личну подршку сарадњи Џејмса са Шоном Оно Леноном тако што је поделио песму на својим налозима на друштвеним мрежама уз коментар: "Много љубави за Шона Оно Ленона који је коаутор песме". Заједничка песма Џејмса Макартнија и Шона Оно Ленона је већ имала више од 300.000 прегледа на Јутјубу, а фанови су реаговали са одушевљењем.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести