Обојени програм најавио 10 концерата на регионалној турнеји

НОВИ САД: "Обојени програм" је у фебруару кренуо на регионалну турнеју, у оквиру које ће наступити у Београду, у сали "Американа" Дома омладине, у суботу, 13. маја. Осим тога, бенд очекује наступ у "Мочвари" у Загребу, "Котачу" у Пули, "Гала хали" у Љубљани... Од 15. априла, до 15. јула, укупно десет концерата.
o
Фото: Promo

Представљен као бенд који је правац за себе, музички израз који је незахвално упоређивати са било којим другим постојећим, за "Обојени програм" сада на турнеји организатори кажу да су "избор који направите у једном тренутку свог живота и остајете му верни док у вама тиња та ватра слободе и бунта".

Након 40 година рада, бенд поново наступа у новој постави, што их је стално пратило током каријере, а почетком године реиздали су албум ,,Како то мислиш: ми?", који је коначно доступан и на винилу. Актуелна постава поред свог сталног и јединог члана оригиналне поставе - Бранислава Бабића Кебре, чине Илија Влаисављевић Бебец на бас гитари, бубњар Владимир Цинкоски Цина, а недавно им се придружио и нови члан, басиста Мики Ристић (екс "Дарквуд даб", "Bella Technika", Сана Гарић).

И. Б.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести