Одложени концерти група“Елементал” и “Ниплпипл”

БЕОГРАД: Концерти две групе из Хрватске “Ниплпипл” и “Елементал”, који су по плану требало да се одрже у клубовима Барутана и Фест у Београду 12. и 19. септембра, одложени су до даљег, саопштили су организатори.
mikrofon
Фото: Илустрација

Нови датуми за концерте бендова ће бити саопштени накнадно.

Мистични електро поп дуо “Ниплпипл” био је резервисан још у марту месецу на сцени Дома омладине Београда, као и у Новом Саду и Крагујевцу, а онда је померен за јун на истом месту, опција је био и јул, да би на крају и 12. септембар у клубу Барутана био одложен.

Како истичу из концертне агенције Лонг плеј, за Ниплпипл у Београду одавно влада далеко веће интересовање публике од тренутно обавезног ограничења од 500 посетилаца, због пандемије Ковид-19 и није било начина да се овај догађај реализује, док све купљене улазнице остају важеће и није их потребно мењати.

Из организације клуба Фест који је требало бити домаћин хип хоп атракције “Елементал”, стигло је и саопштење на друштвеним мрежама да и након четири храбра покушаја, на жалост за сада публика остаје ускраћена за њихов концерт.

Прво су били у плану да дођу током априла, онда и маја месеца, август је деловао као трећа срећа, барем тада, а онда септембар као сигурна варијанта.

Ипак, и четврти пут им никако није суђен, јер услед пооштравања ситуације с пандемијом у Хрватској, компликовано је безбедно реализовати њихов долазак и концерт, без ризика да се испоштују све потребне мере.

Влада Србије донела је 6. августа 2020. године Уредбу о понуди важења купљених улазница за културно-уметничке манифестације које су отказане услед пандемије, којом се уређују услови под којима се може понудити одговарајућа замена или надокнада за неискоришћену улазницу.

У складу с тим, организатор нуди купцима могућност да искористи карте током наредног одржавања манифестације или за други догађај у његовој организацији, најкасније до 31. децембра 2021. године.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести