Оливер Драгојевић тешко болестан

СПЛИТ:Популарни певач, седамдестогодишњи Оливер Драгојевић тешко је болестан и то је потврдио медијима, пише Јутарњи лист.
dragojevic
Фото: RTS/Youtube printscreen

"Да, истина је, пронашли су ми туморна ткива, на претрагама сам", рекао је Драгојевић.

Јутарњи незванично сазнаје из сплитског Клиничко болничког центра (КБЦ) да Драгојевић болује од тешког облика болести плућа.

Почетком седмице Сплитом се проширила вест о тешком здравственом стању једног од најпознатијих хрватских музичара – Оливеру Драгојевићу.

У малом граду попут Сплита такве информације се брзо шире, а певача су на претрагама и контролама виђали грађани и обожаватељи којима Драгојевић није скривао да је болестан.

"Он већ неко време обавља контроле и прегледе. Доста је ослабио и тек треба видети како ће напредовати његово лечење", рекао је за 100посто извор из КБЦ.

Коментар о читавој ситуацији дао је певач који је потврдио да је болестан, али карцином плућа није споменуо нити је о томе хтео да прича, преноси Јутарњи.

"Да болестан сам и управо сам у процесу претрага. Треба видети каквим методама ћу се лечити, пронађено је туморно ткиво" рекао је седамдесетогодишњи Оливер Драгојевић и додао да узрок његове болести није пушење цигарета него старост. 

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести