Откривена позадина Авићијеве смрти

Добро је познато колико слава може да буде терет и неретко младе људе одведе у погрешном смеру. Холивуд је препун таквих примера, а један од актера најгорих сценарија је и млади ди-џеј Тим Берглинг, познатији као Авићи, који се, како се испоставило, тешко носио са славом што је резултирало његовом прераном смрћу, пише ЦДМ.
r
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, након објављеног документарца неке ствари су постале јасније. За јавност изненадна смрт, а за људе из његовог блиског окружења била је и више него очекивана.

Према њиховим речима, јасно се жалио да му је доста свега и да ће га турнеје и такав начин и темпо живота засигурно убити. Без обзира на такве тврдње нико није веровао да ће се то и обистинити. Крајем 2016. године Авићи је дао отказ свом менаџеру и тако се, на неки начин, повукао јер је желио искључиво да се посвети продуцирању музике у студију.

Ипак, такву одлуку донео је прекасно јер, према речима страних медија, док је наступао одао се алкохолу како би боље подносио турнеје и свирке. Убрзо му је извађена жучна кеса, а затим је зарадио и панкреатитис. Имао је свега 28 година када је преминуо.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести