Породица Душана Којића моли за приватност

БЕОГРАД: Поводом вести о здравстеном стању Душана Којића Које, фронтмена групе "Disciplin a Kitchme", његова породица је упутила саопштење у коме захваљује на показаној бризи и моли за приватност.
koja diciplina kicme
Фото: Tanjug (screenshot/instagram)

У саопштењу се наводи да је Којић по доласку у Велику Британију осетио одређене здравствене проблеме и британски лекари су установили да је у питању мождани удар.

Правовремено му је, како је наведено, пружена специјалистичка помоћ и чека се да се опорави. 

Уз ваше искрене жеље за опоравком, још једном апелујемо да је нашем Који и члановима његове породице у овом тренутку најпотребнији мир. О свему ћемо вас правовремено обавестити званичним саопштењем. Захваљујемо на бризи и разумевању, стоји у писму породице Којић.

Медији су објавили да је гитариста, певач, композитор и вођа рок бенда "Dicplin a Kitchme" Душан Којић Која (58) доживео мождани удар у Великој Британији и да се налази у болници у индукованој коми.

Како су навели, Којић, који се налазио у посети сестри, хитно је хоспитализован у једној тамошњој болници, а лекари су га увели у индуковану кому, како би мозгу дали довољно времена за опоравак.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести