Пред ВЕЧЕРАШЊИ наступ на Егзиту ПРОДИЏИ поручили: „Правимо хаос на сцени, немојте то пропустити!“  

Једна од највећих група свих времена и предводници најтраженије турнеје на свету Продиџи стигли су у Србију, вечерас око 23:30, након свечане церемоније отварања, лансираће се у EXIT универзум на Петроварадинској тврђави.
s
Фото: EXIT promo.

Неколико сати пред наступ фановима су поручили: ,,Људи, спремите се. Ту смо, у Србији, уживо за све вас и целу EXIT екипу! Правимо хаос на сцени вечерас, немојте то пропустити!”

Велики повратак на EXIT фестивал најавили су и на свом Инстаграм профилу видео снимком са њиховог наступа из 2013. године.

Испод објаве написали су кратко и јасно ,,Вечерас смо хедлајнери на Егзиту, EXIT је за нас као други дом. Ова луда ноћ била је пре 10 година!”

Најутицајнији електро-панк бенд креирао је музичку историју, цео један жанр, али и обележио одрастање генерација широм света.  „Продиџи“ су већ од свог првог наступа у Србији постали апсолутни миљеници домаће публике, а да је овакав однос узајаман говори и нестварна количина љубави коју ови великани у свом срцу носе, како за нашу публику, тако и за сам фестивал!

Управо о томе недавно је говорио и сам Лијам Хаулет у ексклузивном интервјуу уочи доласка на Петроварадинску тврђаву: ,,Заиста имамо посебну везу са Егзитом и људима тамо, волимо да свирамо на овом фестивалу, волимо људе и подршку коју нам пружају. Увек кажемо да је EXIT нешто другачије од осталих фестивала, увек је посебан… Биће то ноћ за памћење!”

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести