Провокативни словеначки бенд Лајбах 4. децембра у Београду

БЕОГРАД: Једна од најпровокативнијих група са простора бивше Југославије, мајстори перформанса и ангажованог музичког стваралаштва, култни словеначки колектив Лајбах 4. децембра одржаће ексклузивни концерт за своје највеће фанове у београдској Комбанк дворани.
e
Фото: Youtube Printscreen

Лајбах стиже у Београд у оквиру светске турнеје на којој представљају свој последњи албум "The Sound of Music", издат крајем 2018. године, саопштили су организатори.

Овај албум настао је када је Лајбах као први рок бенд са Запада посетио Северну Кореју 2015. године поводом седамдесетогодишњице ослобођења те земље, а садржи песме изведене том приликом, као и музику из тада снимљеног документарног филма "Дан ослобођења".

Поред нумера са новог албума, публика ће на концерту у Београду моћи да чује и највеће хитове из свих фаза бенда, као што су "Life Is Life", "Resistance Is Futile", "Смрт за смрт", "Now You Will Pay", "Eurovision", "The Whistleblowers", те нове песме написане за научно фантастични филм "Iron Sky - The Coming Race", у режији Тима Вуоренсоле, који се тренутно приказује у европским биоскопима.

Увек на ветрометини критике, увек јасно исказујући свој став према савременом свету, Лајбах представљају истинске уметнике на музичкој сцени, а сваки њихов наступ представља мултимедијални спектакл којим на најнепосреднији начин комуницирају са својом посвећеном публиком.

Улазнице за овај догађај биће доступне од уторка, 24. септембра у подне на благајни Комбанк дворане и путем Гигстикс продајне мреже, а прве купце очекује и врло лимитиран број улазница по поклон цени од 1.690 динара.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести