"Рибља чорба" наступа 28. јануара у новосадском Дому културе

НОВИ САД: Дом културе Нови Сад ће у наредном периоду организовати неколико занимљивих концерата, попут наступа бенда "Рибља чорба" који је заказан за 28. јануар.
riblja corba
Фото: Dnevnik.rs

Сутра увече Дом културе Нови Сад започеће Нову годину програмом Stand up комедије као "Бест оф" наступ комичара организације “Standup.rs”.

Никола Радојловић, Иван Николић и Радомир Несторовић ће изводити своје најбоље станд ап тачке из каријере.

Дочек Српске нове године 13. јануара увече биће уприличен програмом "From Zero to Ten (2000’s Hits) party" као носталгично путовање кроз музику од пре 20 година, коју ће пуштати дуо Lock'd & Vanjanja.

Српска нова година је у Дому културе НС идеална прилика да посетиоцу чују и осете најпознатије стране хитове из 2000. године, онако како их данас слушамо више од 20 година касније.

Посвета америчком метал рок бенду "Металика" биће одржан 14. јануара концертом "Black - Metallica Real Tribute" бенда, који је основан је 2016. године од стране искусних музичара, великих фанова овог састава.

Захваљујући својим енергичним наступима постали су права атракција и посластица за све фанове овог култне групе, а на све то фронтмен трибјут бенда Стева Месарош невероватно физички личи на лидера и певача "Металике" Џемса Хетфилда.

Новосадска публика ће имати прилику да у Дому културе НС - 14. јануара слуша пуна два сата Металлица репертоара, уз светлосне ефекте као неминовни пратећи моменат сваког њиховог наступа.

Љубитеље антологијске рок групе "Рибља чорба", имаће прилику да уживају  28. јануара када ће бенд који предводи Бора Ђорђевић први пут наступити у новосадском Дому културе.

На клупском концерту бенда публика ће имати прилику да чује хитове који су записани у историји југословенског и српског рокенрола.

"Рибља чорба" дуго није имала интимну свирку у Новом Саду, тако да се овим путем враћају у Српску Атину на дружење са верним фановима, а нажалост покојног бас гитаристу Мирослава Мишу Алексића (преминуо од корона вируса крајем 2020. године), заменио је млади музичар Иван Станковић (један од лидера хард рок групе “Орвел 69”).

Врата клуба ће бити отворена у 19х, програм пуштања музике ће почети у 20х, да би концерт "Рибље Чорбе" почео тачно у 22.00х.

Концерт кавер бенда "Трагови прошлости" одложен је од 30. децембра, из објективних разлога, и сада су заказани за 4. фебруар, када ће публика слушати обраде домаћих и страних рок песама.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести